Παραγγελίες

Δώστε μας την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 2710 242626.

On-line Αγορές

Κάντε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά στο minipricemarket.gr

Κατάστημα

Ελάτε στο κατάστημά μας να σας εξυπηρετήσουμε από κοντά! ΕΔΩ.

Πληροφορίες Αποστολής

Με γνώμονα την καλύτερη και πιο οικονομική αποστολή των παραγγελιών σας (ειδικά για τις πιο απομακρυσμένες περιοχές) το globalsupermarket.gr συνεργάζεται με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία - ΕΛΤΑ.

Το κόστος αποστολής υπολογίζεται αυτόματα αφού έχετε προσθέσει κάποιο προϊόν στο καλάθι σας. Οι χρεώσεις υπολογίζονται βάσει βάρους και σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο δεμάτων των ΕΛΤΑ που μπορείτε να δείτε εδώΜέσα από το καλάθι αγορών, σας δίνεται η δυνατότητα γρήγορου υπολογισμού των εξόδων αποστολής επιλέγοντας το πεδίο "εκτίμηση κόστους αποστολής" και συμπληρώνοντας τα σχετικά πεδία.

Δίνοντας μεγάλη σημασία στην απόλυτη ικανοποίηση σας, η παραγγελία σας μεταβιβάζεται στα ΕΛΤΑ μέσα σε 30 λεπτά από την ολοκλήρωση και πληρωμή της.

Οι αποστολές δεμάτων γίνονται καθημερινά Δευτέρα εως και Παρασκευή 07:30 μέχρι 20:00 και Σάββατο 07:30 με 14:30. Αγορές που πραγματοποϊούνται την Κυριακή θα αποστέλονται την Δευτέρα. 

Η παράδοση του δέματός σας γίνεται από τα κατα τόπους γραφεία των ΕΛΤΑ που μπορείτε να βρείτε εδώ, αφού πρώτα έχετε λάβει το σχετικό ειδοποιητήριο. Για την παραλαβή θα πρέπει να έχετε μαζί σας το ειδοποιητήριο και την ταυτότητά σας.

Mini Price Market © 2010 - 2024 | ΠΑΓΚΡΑΤΗΣ Δ. & ΣΙΑ Ε.Ε. | Α.Φ.Μ. 998037259